Jump to Navigation

Μπακαλιάρος με τραγανό κουρκούτι !!!

up
325 users have voted.
ΜΠΑΚΑΛΙΆΡΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΌΣ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΎΤΙ !!! ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΈΨΕΙ...ΚΆΝΤΕ ΤΟ ΤΗΓΑΝΊΤΕΣ .Και βάλτε από πάνω μέλι !!!!ΚΑΙ ΤΡΌΠΟΣ ΤΗΓΑΝΊΣΜΑΤΟΣΥΛΙΚΆ500 ml νερό, σε θερμοκρασία δωματίου500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.330 ml μπίρα, σε θερμοκρασία δωματίου18 γρ. μαγιά ξηρή, ή 30 γρ.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Καλαμαράκια τηγανητά αφρός κ Παντζαροσαλάτα αλλοιώς !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
57 users have voted.
Καλαμαράκια τηγανητά σήμερα ...Τραγανά κ τρυφερά !!!  Χρησιμοποιώ ελαιόλαδο στο τηγάνισμα αλλά και με άλλο λάδι γίνονται εξίσου νόστιμα. Αλεύρι χρησιμοποιώ το σκληρό !Υλικά1 κιλό καλαμαράκιαΑλάτιΛίγες σταγόνες ξύδιΑλεύριΛάδι Λεμόνι .ΕκτέλεσηΚαθαρίζουμε τα καλαμαράκια, τα πλένουμε και τα κόβουμε ανάλογα το μέγεθος . Τα βάζουμε σε σουρωτήρι, ρίχνουμε αλάτι και λίγες σταγόνες ξύδι.

Xταπόδι λουκούμι λαδορίγανη !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
53 users have voted.
Xταπόδι λουκούμι!!!Και  έγινε σαν να είναι στα κάρβουνα .!!!Υλικά1 χταπόδι 800 με 1κιλό περίπου2 φύλλα δάφνης4 κόκκους μπαχάρι3 σπυριά πιπέρι1 ποτήρι λευκό κρασίΕκτέλεσηΠλένουμε καλά το χταπόδι.  Καθαρίζουμε, βγάζουμε το μάτι. Κόβουμε τα πλωκαμια και βάζουμε σε κατσαρόλα. Μόλις πάρει βράση, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να βγάλει τα υγρά του, δεν βαζουμε νερό .

Σολομός οπως δεν τον έχετε φάει ποτέ !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
193 users have voted.
Σολομός οπως δεν τον έχετε φάει ποτέ !!!Πεντανόστιμος !!!!Σημερινό ...Σολομός όπως τον φτιάχνω κ γλείφουμε κ το πιάτο !!!Πανεύκολα ..ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ !!!ΕκτέλεσηΣε ένα τηγάνι αντικολλητικό βάζω νερό περίπου 3 δάχτυλα και ρίχνω κ λίγο  λαδάκι .Μόλις αρχίσει να βράζει τοποθετώ τον σολομό αφού τον έχω πλύνει .Από πάνω ρίχνω πάπρικα πιπέρι κ λίγο αλάτι στην πάνω μεριά του σολομού .Αφήνω να μαγειρευτεί γι

Χταπόδι λουκούμι!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
270 users have voted.
 Χταπόδι λουκούμι!!! Σαν να είναι στα κάρβουνα!!!!Υλικά 1 χταπόδι 800 με 1κιλό περίπου 2 φύλλα δάφνης 4 κόκκους μπαχάρι 3 σπυριά πιπέρι1 ποτήρι λευκό κρασί Εκτέλεση Πλένουμε καλά το χταπόδι.  Καθαρίζουμε, βγάζουμε το μάτι. Κόβουμε τα πλοκαμια και βάζουμε σε κατσαρόλα. Μόλις πάρει βράση, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να βγάλει τα υγρά του, δεν βαζουμε νερό .

ΚΑΡΠΑΤΣΟ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ // CARPACCIO DI POLPO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
422 users have voted.
 ΚΑΡΠΑΤΣΟ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥΑν και έχω ένσταση για τον τίτλο αυτης της συνταγής, παρ' όλα αυτά θα χρησιμοποιήσω κι εγώ τον αδόκιμο όρο καρπάτσο (carpaccio) γιατί με αυτή την ονομασία έχει γίνει γνωστή! Καρπάτσο χταποδιού λοιπόν ή αλλιώς ένας ωραίος τρόπος για να σερβίρετε ένα απλό, βραστό χταπόδι και να κάνει αίσθηση με την παρουσία του σε ένα τραπέζι!  Στην συνταγή σας παραθέτω τα υλικά που χρησιμοποιούν


Main menu 2

1 | by Dr. Radut