Υλικά:Για τα φιλετάκια:½ κιλό μοσχαρίσιο κρέας (τρυφερό για φιλέτα κομμένα) σε μικρά κομματάκια λεπτάΧυμός 1 λεμονιού1 ποτήρι χυμό ανανά 5 κουταλιές σούπας ελαιόλαδοΑλάτι και πιπέριΓια τη σάλτσα αβοκάντο:2 ώριμα αβοκάντο καθαρισμένα και κομμένα σε μέτρια κομμάτια2 κουταλιές σούπας γεμάτες μουστάρδα1 κουταλιά σούπας χυμό λεμόνι1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδοΑλάτι και Πιπέρι Εκτέλεση:1.Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και σοτάρουμε το κρέας. Αφού πάρει χρώμα και από τις δυο πλευρές σβήνουμε με το χυμό λεμόνι. Προσθέτουμε το χυμό ανανά και λίγο νερό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας.