Μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια !!!ΥΛΙΚΑ1 κιλό μοσχάρι ελιά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ σκόρδο 2 ντομάτες στον τρίφτη1 δαφνόφυλο2 μπαχάρια1 κ.σ Πελτέ 1 σφηνάκι κρασί λευκο1 κ.σ πάπρικα γλυκιά Λάδι αλάτι πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗΒάζω λάδι στην χύτρα και σωτάρω τα κομμάτια του κρέατος καλά και από τις δύο μεριές. Τα βγάζω βάζω το κρεμμύδι με το σκόρδο να σοταριστούν λίγο.Ρίχνω την πάπρικα τις ντομάτες τον πελτέ και τα μυρωδικά μου και μετά το κρέας και ανακατέυω καλά. Σβήνω με το κρασί αφήνω λίγο να εξατμιστεί .Ρίχνω το ανάλογο νερό με βάση τις οδηγίες της χύτρας και βράζω 30 λεπτά από την ώρα που θα σ