Υλικά:
Για 4-6 άτομα1 κιλό μοσχαράκι από ελιά2 φλιτζάνια ντομάτα τριμμένη ή 1 1/2 κ.σ. πελτέ ντομάτας αραιωμένο σε 1 ½ κούπα νερό60 γραμμάρια βούτυρο150 ml λευκό ξηρό κρασί αρετσίνωτο3 γαρίφαλα1 ξυλάκι κανέλαΛίγο Αλεύρι1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρηαλάτι και πιπέρι
Μοσχαράκι μαγειρεμένο με σάλτσα τομάτας, κρασάκι και μυρωδικά. Ο καπαμάς γίνεται ακόμα με αρνίσιο κρέας ή κοτόπουλο.
Απαιτούμενος χρόνος:
90 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: