Το αγαπημένο πολλών γουβετσάκι μελάτο και πεντανόστιμο !!!Υλικά1 κρέας μοσχάρι2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα1/2 ποτήρι του νερού κρασίαλάτι πιπέριμπαχάριλίγη κανέλα ελαιόλαδο1 κουταλιά της σούπας πελτέσπιτική σάλτσα -αν δεν έχετε προσθέστε 3 ώριμες ντομάτες τριμμένες1 πακέτο κριθαράκι Τσιγαρίζω το κρέας με λίγο λάδι μαζί με δυο μεγάλα κρεμμύδια. Σβήνω με μισό ποτήρι του κρασιού κρασί, μετά από πέντε λεπτά ρίχνω αλάτι πιπέρι μπαχάρι σπιτική σάλτσα και μια κουταλιά σούπας πελτέ λίγο κανέλα και νερό.Μόλις βράσει το κρέας προθερμαίνω καλά τον φούρνο μου, ρίχνω αρκετό νερό μετά στην κατσαρόλα μου αφ