ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑΥΛΙΚΑ:Για το σιρόπι:500γρ.νερό 800γρ.ζάχαρη 150γρ.μέλι 1 πορτοκαλι κομμένο στη μέση2-3 ξυλακια κανελλα3-4 γαρυφαλα ολόκληραΕΚΤΈΛΕΣΗ:Βάζουμε ολα τα υλικά (εκτός απο το μέλι) σε μια κατσαρόλα να πάρουν μια βράση. Μόλις πάρουν βράση, αποσύρουμε απο τη φωτιά και προσθέτουμε το μέλι. Ανακατευουμε να λιωσουν τα υλικά μας. ΠΡΟΣΟΧΗ! Το σιρόπι πρέπει να ειναι κρύο όταν βουτηξετε τα μελομακαρονα, γι αυτο καλο θα ήταν να το ετοιμάσετε τουλάχιστον 4-5 ώρες πιο πριν.