Υλικά4 μελιτζάνες κομμένες σε φέτεςEλαιόλαδο για το τηγάνι300 γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε μπαστούνια ανάλογα με τις φέτες μελιτζάνας1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο Μαϊντανόμπόλικη σάλτσα ντομάτααλάτι και πιπέριΕκτελεσηΒάζουμε τις μελιτζάνες σε νερό με αλάτι για να ξεπικρίσουν.Στραγγίζουμε καλά και τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο.Τυλίγουμε την κάθε φέτα μελιτζάνας με ένα κομμάτι τυρί, ασφαλίζουμε με οδοντογλυφίδα να σταθεροποιηθούν και να μην ανοίξουν Περιχύνουμε με την σάλτσα ντομάτα.