Νόστιμη, εύκολη, χορταστική και πάνω απ' όλα ελαφριά, αυτή η μανιταρόσουπα είναι ιδανική για τα κρύα βράδυα του χειμώνα και... γιατί όχι... και για τα μεσημέρια!Related Posts
Φινόκιο με αυγά
Μανιταρόσουπα με πράσο
Μανιταρόσουπα
Χειμώνας... καιρός για ζεστές σούπες που σε γεμίζουν θαλπωρή και νοστιμιά. Εάν αυτές είναι και αντιοξειδωτικές συμβάλλοντας έστω και λίγο στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, τόσο το καλύτερο!
Όλα Τα Μυστικά Για Να Φτιάξεις Τα Τέλεια Γιουβαρλάκια Αυγολέμονο !!!Γιουβαρλάκια αυγολέμονο. Μια αυθεντική, παραδοσιακή, ελληνική συνταγή με κιμά μοσχαρίσιο, ρύζι γλασέ και αυγολέμονο!450 γρ. άπαχος μοσχαρίσιος κιμάς80 γρ. ρύζι γλασέαλάτιπιπέρι2 κ.σ. ελαιόλαδο1 κ.σ. μαϊντανός2 λίτρα νερό1/2 κρεμμύδι1 φύλλο δάφνης40 γρ. ρύζι γλασέ2 κρόκοιχυμός από 1 λεμόνιΖυμώνουμε σε 1 μπολ τον κιμά, τα 80 γρ.
Αυτή η Συνταγή Θα Σε Κάνει Να Αλλάξεις Γνώμη Για Τις Σούπες!!!Ενισχύστε τον οργανισμό σας με αυτήν την υπέροχη και θρεπτική συνταγή για χορτόσουπα!YΛΙΚΑνερό1 πατάτα1 καρότο1 κολοκυθάκι, μέτριο1 σέλινο1 κουνουπίδι, μικρό1 μπρόκολο, μικρό1.5 φωλιά φιδέαλάτιπιπέρι6-7 κ.σ.
Πατσάς ψιλοκομμένος για τους φανατικούς μερακλήδες . Με μπόλικο σκορδοστούμπι!!!Υλικά✔️1/2 μοσχαρίσια γλώσσα✔️2 κιλά περίπου μάγουλα μοσχαρίσιαΣκορδοστούμπι1 φλιτζάνι τσαγιού ξύδι4 σκελίδες σκόρδοΑλάτι για σερβίρισμαΕκτέλεση1️⃣ Ζητάμε από τον χασάπη να μας ξεχωρίσει τα μάγουλα απ το μοσχαρίσιο κεφάλι .