Ένα πολύ νόστιμο και νηστίσιμο φαγητό σας έχουμε σήμερα. Τη συνταγή την βρήκα σε ένα περιοδικάκι από το γερμανικό ΣΜ και είναι της Diane Kochilas.
Εκτός από κάποιες πολύ μικρές αλλαγές, η πιο βασική αλλαγή είναι ότι έβαλα πάστα ντομάτας. Παρόλη τη νοστιμιά του δε μου άρεσε το χρώμα του φαγητού και έτσι πρόσθεσα και λίγη πάστα ντομάτας για να έχει ένα πιο έντονο χρώμα.
χρειαζόμαστε
750 γρ μανιτάρια διάφορα
750 γρ μικρά κρεμμυδάκια για στιφάδο
1/2 φλ κόκκινο κρασί
1 κουταλιά πάστα ντομάτας
3 κουταλιές ελαιόλαδο
2-3 κουταλιές ξύδι βαλσαμικό
2 φύλλα δάφνης
1/2 κουταλάκι ολόκληρο μαύρο πιπέρι