Jump to Navigation

Μακαρόνια με σάλτσα βασιλικού και κουκουνάρι

up
34 users have voted.
Εγώ τρελαίνομαι γι αυτή τη σάλτσα. Μοσχοβολά ο φρέσκος βασιλικός και το σκόρδο. Η δε γραβιέρα την απογειώνει με τη γεύση της. Τέλεια σάλτσα!!! Τα υλικά μας: 1/2 κιλό μακαρόνια 2 κουταλιές σ. βούτυρο αγελάδας για τα μακαρόνια 3 σκελίδες σκόρδο 7 κουταλιές σ. λάδι 1 κούπα βασιλικό ψιλοκομμένο (αν δεν έχουμε 2 κουταλιές σ. ξερό) 1 κλωναράκι μαντζουράνα 8 κουταλιές σ. γραβιέρα 3 κουταλιές σ. κουκουνάρι  αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Πως φτιάχνουμε τα μακαρόνια μας:
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesmamas.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Νόστιμα και τραγανά τηγανητά θραψαλά με την τέλεια χρυσαφένια κρούστα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
12 users have voted.
ΟΛΑ Τα Μυστικά Για Θράψαλα Τηγανητά Με Τέλεια Τραγανή Κρούστα ❤️Μάθετε πώς να φτιάξετε τα πιο νόστιμα και τραγανά τηγανητά θραψαλά με την τέλεια χρυσαφένια κρούστα! Ακολουθήστε τη συνταγή και τα μυστικά για να πετύχετε το απόλυτο αποτέλεσμα. Ιδανικό για όλα τα αγαπημένα θαλασσινά πιάτα και για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!900 γρ. θράψαλα σε ροδέλεςανθρακούχο νερό150 γρ.

Δες πώς να Μαγειρέψεις το Χταπόδι Ξιδάτο πιο Μαλακό από Ποτέ ❤️

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
23 users have voted.
 Δες πώς να Μαγειρέψεις το Χταπόδι Ξιδάτο πιο Μαλακό από Ποτέ ❤️ΥΛΙΚΑΑνακάλυψε την τέλεια συνταγή για χταπόδι ξυδάτο που λιώνει στο στόμα! Αυτή η εύκολη και νόστιμη συνταγή θα σου δώσει το πιο μαλακό και γευστικό χταπόδι, έτοιμο σε λίγα μόνο βήματα.

Χταποδάκι ξιδάτο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
15 users have voted.
 Χταποδάκι ξιδάτο !!!Υλικά-εκτέλεση Ξεπαγώνουμε το χταπόδι.Μια ώρα βράσιμο-- ίσως επειδή το είχα υπερβολικά σε χαμηλή φωτιά να βράζει--  με πολύ κρασί ,Δάφνη, πιπέρι, κόκκους μπαχάρι ,λίγο λαδάκι ,λίγη σκόνη σκόρδου ,και ελααααχιστο  αλάτι... Το σέρβιρα με λαδοξυδο και ρίγανη!!! Έγινε λουκουμακι!!!  Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.Δέσποινα Μπο-Ομάδα-ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ 

Γαριδούλες με κριθαράκι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
19 users have voted.
Κριθαράκι με γαριδούλες !!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΣε ένα τηγάνι βάζω λίγο ελαιόλαδο και σωταρω τις γαριδούλες για ένα λεπτό (επειδή είναι μικρές) .

Καλαμαράκια τηγανητά αφρός κ Παντζαροσαλάτα αλλοιώς !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
213 users have voted.
Καλαμαράκια τηγανητά σήμερα ...Τραγανά κ τρυφερά !!!  Χρησιμοποιώ ελαιόλαδο στο τηγάνισμα αλλά και με άλλο λάδι γίνονται εξίσου νόστιμα. Αλεύρι χρησιμοποιώ το σκληρό !Υλικά1 κιλό καλαμαράκιαΑλάτιΛίγες σταγόνες ξύδιΑλεύριΛάδι Λεμόνι .ΕκτέλεσηΚαθαρίζουμε τα καλαμαράκια, τα πλένουμε και τα κόβουμε ανάλογα το μέγεθος . Τα βάζουμε σε σουρωτήρι, ρίχνουμε αλάτι και λίγες σταγόνες ξύδι.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut