η Μαγειρίτσα της νύχτας της Ανάστασης !1 αρνίσια συκωταριά (συκώτι, πνευμόνια, καρδιά, γλυκάδια - όχι τα έντερα)1 μάτσο φρέσκα κρεμμυδάκια1 ματσάκι άνιθοφυτίνη και ελάχιστο λάδιρύζι γιά σούπα2 αυγά και2 λεμόνια γιά το αυγολέμονοσε βαθειά κατσαρόλα βράζουμε μπόλικο νερό με αλάτι.πλένουμε καλά τη συκωταριά κάτω απ' τη βρύση και την ρίχνουμε μέσα στο νερό που βράζει.την ζεματάμε έτσι, γιά 5 ' - 10 '.την σουρώνουμε, πετάμε τα νερά και την αφίνουμε στο σουρωτήρι να κρυώσει λίγο.βάζουμε την συκωταριά πάνω στον πάγκο μας και με ένα καλό μαχαίρι ψιλοκόβουμε κάθε κομμάτι.βάζουμε στην κατσαρόλα φυτίνη κ