Ενα πολύ εύκολο αλλά και πολύ γευστικό φαγητό !!!Υλικά 1 χοιρινό κότσι (περίπου 1 κιλό) 5 σκελίδες σκόρδο 3 κλωνάρια δεντρολίβανο φρέσκο αλάτι, πιπέρι, ρίγανη 1 κύβο λαχανικών 100 ml ελαιόλαδο χυμό ενός λεμονιούΓια το μαρινάρισμα:αλάτι, πιπέρισκόνη μουστάρδαςμπίρα2 φύλλα δάφνηςΕΚΤΕΛΕΣΗΠλένουμε καλά το κότσι. Το στεγνώνουμε και το χαράζουμε. Το βάζουμε σε ένα βαθύ σκεύος το οποίο γεμίζουμε με μπίρα μέχρι να σκεπαστεί το κότσι (αν δεν σκεπαστεί πολύ καλά, απλώς το γυρίζουμε σταδιακά). Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, σκόνη μουστάρδας και 2 φύλλα δάφνης.