Χοιρινά κότσια στον φούρνο με πατάτες !!! Υλικά χοιρινο 1-2 κιλά κότσια πατατες 6-7 περίπου Για τη μαρινάδα αλατι Κατά βούληση πιπέρι Κατά βούληση ρίγανη 1-2 κουταλάκια του γλυκού μουσταρδα 150 γραμμάρια περίπου σκορδο 1-2 σκελίδες ελαιολαδο 1 ποτηράκι του κρασιού λεμονι ΕκτέλεσηΑρχικά παίρνουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε, τις πλένουμε και τις κόβουμε κυδωνάτες. Τις αδειάζουμε σε ένα ταψί και τις μαρινάρουμε με μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.