Υλικά:
Για 4-6 άτομα2 κιλά κόκκινες πατάτες, κομμένες σε ομοιόμορφους κύβουςαλάτι, πιπέρι, πιπέρι καγιέν για γεύσηκλαδάκια θυμάρι, προσθέστε και αφαιρέστε όλο άγονο κλαδιά μετά μαγειρεμένο1/4 έως 1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο1/2 μεγάλες κόκκινες πιπεριές, ξεσποριασμένες, κομμένες σε κομμάτια
Αν δεν πετυχαίνεται πάντα τις πατάτες σας μαλακές και τρυφερές, τότε δείτε αυτή τη συνταγή
Απαιτούμενος χρόνος:
60 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: