Την κολοκύθα την έχω ευχαριστηθεί αυτή την χρονιά. Από τις γιορτές μέχρι σήμερα όλο κάτι βρίσκω να κάνω. Μετά την γλυκιά κολοκυθόπιτα, aλλά και την αλμυρή πιο παλιά, την έβαλα σε σούπα με κριθαράκι. Μπορεί να μην έχει πολύ ζουμάκι (γιατί το κριθαράκι το ρούφηξε όσο έμεινε μέχρι να τη φωτογραφίσω), εγώ την λέω σούπα. Με λίγα υλικά μπορείς να κάνεις ένα ζεστό φαγάκι να ζεσταθεί το μέσα σου. Ευκαιρία να φάμε και λαχανικά μαζεμένα έτσι.Κριθαράκι με χειμωνιάτικα λαχανικά / Orzo with winter vegetables(προσαρμοσμένη συνταγή από εδώ)Υλικά1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους2 σκελίδες σκόρδο, 220 γρ.