ΥΛΙΚΑ 10 φύλλα κρούστας, 1 συσκευασία 450 γρ. (12 φύλλα) 200 γρ βούτυρο λιωμένο 400 γρ. φέτα, τριμμένη χοντρά 300 γρ. μυζήθρα, λιωμένη με το πιρούνι 100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη 150 γρ. κρέμα τυρί 4 αυγά, μέτρια πιπέριΕΚΤΕΛΕΣΗ: Προετοιμάζω τα τυριά, τρίβοντας πρώτα τη φέτα και λιώνοντας τη μυζήθρα. Τα βάζω σε ένα βαθύ μπολ, προσθέτω τη γραβιέρα, την κρέμα τυρί και ανακατεύω καλά. Σε ένα μπολ χτυπάω λίγο τα αυγά ν’ αφρατέψουν. Τα ρίχνω στο μίγμα των τυριών και τέλος το πιπέρι.