Υλικά για το ζυμάρι1 κιλό και λίγο παραπάνω αλεύρι σκληρό η για όλες τις χρήσεις1/2 ποτήρι νερού λάδι ελαιόλαδο1 αυγό2 φακελάκια ξηρή μαγιά η 2 κύβοι νωπή μάγια1 κουταλάκι γλυκού αλάτι το οποίο ρίχνομε μέσα στο αλεύρι1 κουταλιά σούπας ζάχαρη1 κουταλάκι γλυκού μαχλεπι κοπανισμένο σε σκόνη..αγοράστε έτοιμο μαχλέπι κοπανισμένο διότι όταν ανοίγετε το φύλο αν εχει κομματάκια θα σας σκάσει το φύλο1 ποτήρι νερού γάλα ζεστό1 ποτήρι νερού νερό ζεστό'ΔΕΙΤ συνταγές περισσότερες πατώντας ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές Εκτέλεση για την ζύμη.Προθερμαίνομαι τον φούρνο στους 50 βαθμούς κι όταν ζεσταθεί τον κλείν