ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΚΡΕΠΕΣ100γρ εβαπορε2 αυγα1 βανιλια η ξυσμα απο πορτοκαλι η πορτοκαλαδα ενα σφηνακι η ρουμι1κουτ γλ κοφτη αλατι1/2κουτ γλ κοφτη ζαχαρη1σφηνακι ελαιολαδο100γρ νερο χλιαρο200γρ αλευρι για ολες τις χρησειςΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ4 φετες τυρι του τοστ4φετες καπνιστη γαλοπουλα4 φετες μπεικον100γρ τυρι τριμμενο της αρεσκειας μας1κρεμα γαλακτοςβουτυρο για να φτιαξουμε στο τηγανακι τις κρεπεςΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣτο καδο του μιξερ βαζουμε πρωτα τα υγρα,χτυπαμε για λιγο και σιγα σιγα ριχνουμε τα στερεα.Ομογενοποιουμε το μειγμα σαν ενα πηχτο χυλο.Βαζουμε ενα τηγανακι αντικολητικο,μολις ζεσταθη ριχνου