Υλικά1 1/2 φλυτζάνι τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις2 κοφτά κουταλάκια του γλυκού μπέκιν πάουντερ1/2 κοφτό κουταλάκι γλυκού κίμινοαλάτι-πιπέρι1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού δυόσμο ξερό , η φρέσκο λίγα φιλαράκια ψιλοκομμένα3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα με το χέρικαλαμποκέλαιο για το τηγάνιΕκτέλεσηΣε ένα μπόλ βάζουμε το αλεύρι,το δυόσμο,την ζάχαρη,το μπέκιν πάουντερ,το κίμινο,το αλατοπίπερο,δηλαδή όλα τα υλικά,προσθέτουμε σιγά σιγά χλιαρό νερό και συγχρόνως ανακατεύουμε,σταματάμε να προσθέτουμε νερό μόλις γίνει ένας πηχτός χυλός.Προσθέτουμε μέσα στο χυλό και τα ψιλοκο