Ετοιμάζονται αμέσως ,είναι τραγανά και πεντανόστιμα !Το μόνο μειονέκτημά τους είναι ότι ..εξαφανίζονται αμέσως !!!!!Υλικά1 πακέτο σφολιάταμέλικανέλακαλαμποκέλαιο για τηγάνισμαΕκτέλεσηΑνοίγουμε την σφολιάτα που συνήθως είναι 2 φύλλα.Με τον πλάστη το δουλεύουμε ελαφρώς να λεπτύνει λίγο.Τυλίγουμε σε πολύ σφιχτό ρολό και τέλος με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε ρολάκια πάχους 2 εκατοστών.Βάζουμε σε κατσαρολάκι βαθύ μπόλικο λάδι να κάψει και τα ρίχνουμε μέσα Ανακατεύουμε με τρυπητή κουτάλα ΜΟΝΟ όταν τα δούμε και αρχίζουν να χρυσίζουν .Μόλις πάρουν το χρώμα που βλέπετε στις φωτογραφίες τα βγάζουμε και