ΥλικάΈνα κιλό ντόπιο κοτόπουλο, δυο μέτρια κρεμμύδια ξερά, ένα κρεμμύδι φρέσκο, μισό ματσάκι άνηθο, μια κόκκινη πιπεριά, πιπέρι, αλάτι, ελαιόλαδο, ένα πακέτο φύλλο κρούστας, κρέμα γάλακτος και τριμμένο κεφαλοτύρι.ΕκτέλεσηΒράζουμε το κοτόπουλο και όταν ψηθεί βγάζουμε το κρέας από τα κόκκαλα και το κόβουμε μικρά κομμάτια. Κόβουμε τα κρεμμύδια και τα βάζουμε στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και τα τσιγαρίζουμε. Συνέχεια ρίχνουμε κομμένη την πιπεριά, το φρέσκο κρεμμύδι, τον άνηθο και τα αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το κοτόπουλο στο τηγάνι και ανακατεύουμε το μείγμα.