Σήμερα κολοκυθάκια σε μπαστουνάκια πάααρα πολύ ωραία τραγανά γλύκισμα σκέτο και τζατζικάκι !!!Τα φτιάχνω πάντα όπως μου είχε πεί ο Κρικέλας παλιά από το θρυλικό εστιατόριο Θεσ/νικης ...
Φασολάκια ή μάλλον αμπελοφάσουλα amandine σύμφωνα τους Γάλλους αλλά για μένα μια βάση για να μπορέσω να βάλω τη δική μου πινελιά και να απογειώσω τούτο το συνοδευτικό.
Καλό μήνα! Και ναι... τα Χριστούγεννα σχεδόν έφτασαν! Μπορώ πια να αισθανθώ το άρωμά τους και να νιώσω την προσμονή στην ατμόσφαιρα. Εξάλλου κι ο χειμώνας είναι πια εδώ και κάνει αισθητή την παρουσία του.
Πλέον Τρώω Τον Αρακά ΜΟΝΟ Έτσι! Η απόλυτη συνταγή για Αρακά Κοκκινιστό!!!Αρακάς κοκκινιστός. Συνταγή για παραδοσιακό λαδερό αρακά, ιδανικό για τους χορτοφάγους και για όσους νηστεύουν!30 γρ. ελαιόλαδο1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη2 κ.γ. πελτες ντομάτα1 πατάτα κομμένη σε κυβάκια1 καρότο κομμένο σε κυβάκια50 ml κρασί200 γρ.