Κοκκινιστό Μοσχαράκι Στην Κατσαρόλα Παραδοσιακή Συνταγή Της Γιαγιάς -Λιώνει στο Στόμα!!! ΥΛΙΚΑ----- Μοσχάρι ελιά κομμένο σε μέτριες μπουκιές - 1 κιλο- Κρεμμυδι ξερο - 1 τεμ. μεγαλο- Σκορδο λιωμενο στην πρεσα - 2 σκελίδες- Πελτε τοματας - 1 κ.σουπας γεματη- Τοματοχυμο - 500 γρ.- Κανελα - τριμμενη 1 κ.γλ. ή 1 ξυλακι- Μπαχαρι - τριμμενο 1/2 κ.γλ. ή 6 κοκκους- Φυλλο δαφνης - 1 τεμ.- Κρασι λευκο ή κοκκινο - 100 ml- Φρεσκοτριμμένο Πιπέρι- Aλάτι- Ελαιολαδο- ΝεροΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ -- https://youtu.be/6Fbpp-JnSaQ.