Κατσικάκι γιουβετσάκι σήμερα!!!!! Κατσικάκι1 πακ κριθαράκι μετριο1 κ.γ πάπρικα2 μπαχάρια2 ντομάτες στον τρίφτη 1 κ.σ πελτε1 δαφνοφυλλοΛάδι αλάτι πιπέρι Είχα κατσικάκι ντόπιο από το χωριό το αλατοπιπερωσα καλά και το έβαλα στην γάστρα να ψηθεί με λιγο νερό πρώτα από την ανάποδη μεριά και μετά το γύρισα από την άλλη. Προσθεσα τις ντομάτες τα μπαχαρικά και ένα ποτήρι νερό που μέσα είχα διαλύσει τον πελτέ .Το άφησα να ψηθεί.