Με κατακόκκινο πέστο παντζαριού ξεκινά μια "τριλογία" με τιμώμενο το παντζάρι, αυτόν τον ολόγλυκο και πεντανόστιμο βολβό. Το μόνο που χρειάζεται αυτός ο υπέροχος "πολτός" είναι ένα κρακεράκι ή μια μπρουσκέτα, λίγο τυρί κρέμα και ένα καταπράσινο φυλλαράκι ρόκα για να φτιάξουμε ένα μεζεδάκι πρώτης τάξεως που, όπου κι αν εμφανιστεί... καίει καρδιές και στέλνει στα ουράνια ...ουρανίσκους!Μια εύκολη λύση για ένα μεζεδάκι που μπορεί να σταθεί τόσο σε μπουφέ όσο και σε ένα γεύμα σαν ορεκτικό και με τα χρώματά του καλωσορίζει την άνοιξη που... πλησιάζει! Προσωπικά, τα πέστο...