Δοκιμάστε τες, είναι εξαιρετικά απλή η εκτέλεσή τους και ο χρόνος προετοιμασίας είναι γύρω στα 10 λεπτά.Υλικά (για 4 άτομα)1 κιλό μικρές πατάτες με την φλούδα τους 1/4 φλυτζ. τσαγιού ελαιόλαδο2 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη2 κ.γ. ζάχαρη1/4 φλυτζ. τσαγιού λευκό κρασί2 κλωναράκια δενδρολίβανο, τα φύλλα τους μόνο1 κ.γ. πιπέρι Καγιέν (ή περισσότερο αν τις θέλετε πιο πικάντικες)xυμό από 2 λεμόνια1/2 φλυτζ. νερόαλάτι και αρκετό φρεσκοτριμένο μίγμα πιπεριώνΠροθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς C.