ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΝΑΤα καλαμαράκια τα αγαπάνε οι περισσότεροι ιδιαίτερα κατά τη σαρακοστή όμως πολλοί φοβούνται να αναλάβουν την ευθύνη να τα μαγειρέψουν γιατί πολύ απλά φοβούνται μήπως τους βγουν σκληρά κι αποτυχημένα..Κι όμως το μυστικό είναι πολύ απλό για τέλεια πετυχημένα τηγανιτά καλαμαράκια τραγανά απέξω και μαλακά από μέσα...κι αυτό βρίσκεται στην προετοιμασία τους παρά στο τηγάνισμά τους!Ας δούμε παρακάτω πόσο εύκολα γίνονται...Για 4 άτομα θα χρειαστούμε:1 κιλό καλαμαράκια καθαρισμένα από το κόκαλο φρέσκα ή κτψ και τεμαχισμένα1 κουτ.σ.