Υλικά 750 γρ. καλαμάρια φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα, χωρισμένα τα πλοκάμια από το σώμα2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο2 κουτ. σούπας χυμός πορτοκάλι1 κουτ. σούπας χυμός λεμόνι1/2 κουτ. γλυκού ξύσμα από τα παραπάνω4 κουτ. σούπας ψιλοκομμένα φυλλαράκια από ανάμεικτα φρέσκα μυρωδικά (π.χ. μαϊντανός, ρίγανη, θυμάρι, βασιλικός) ή 2 κουτ. σούπας ξερά, κοπανισμέναλίγο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Διαδικασία Ανάβουμε το γκριλ στην πιο υψηλή βαθμίδα και το αφήνουμε να ζεσταθεί πολύ καλά (για περίπου 10 λεπτά).