Υλικά2 κούπες φαρίν απ1 βιτάμ κυπελάκι1 και 1/2κούπα τσαγιού ζάχαρη4 αυγά2 κούπες τσαγιού αμύγδαλα χωρίς την φλούδα τους1/2 κούπα τσαγιού γάλα1 κουτ.γλυκού κανέλα2 κουτ.γλυκού μπέκιν πάουντερ2 βανίλιεςΣιρόπι2 κούπες τσαγιού ζάχαρη2 κούπες τσαγιού νερό1 κουτ.σούπας γλυκόζηΕκτέλεσηΧτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη να ασπρίσει.Προσθέτουμε τα αυγά και το γάλα.Ρίχνουμε και τα αμύγδαλα χοντροκομμένα σχετικά και τέλος προσθέτουμε την φαρίνα.Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία περίπου ώρα ανάλογα τον φούρνο.Κάντε το τέστ του μαχαιριού βυθίζοντάς το να δείτε αν έχει ψηθεί.Για το σιρόπι η εκτέλεση είναι να