Η ποιο αφράτη Μηλόπιτα Κέικ! Υλικά:4 αυγά,200 γρ ζάχαρη,80 ml γάλα φρέσκο,150 ml λάδι ελαφρύ,400 γρ αλεύρι (2 μισή ποτήρια)1 φακ.μπεικιν,8 μικρά μήλα σε κυβακια και ανακατεμένα με μισό κ.γ.κανελα! Εκτέλεση: Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη! Ρίχνουμε το γάλα και το λάδι και χτυπάμε για 1 λεπτό! Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν σταδιακά και χτυπάμε! Το μείγμα γίνεται λίγο ποιο σφιχτό από όταν χτυπάμε για ένα κέικ! Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε μέσα τα μήλα και τα ανακατεύουμε!