Jump to Navigation

Η ποιο αφράτη Μηλόπιτα Κέικ!

up
56 users have voted.
  Η ποιο αφράτη Μηλόπιτα Κέικ!   Υλικά:4 αυγά,200 γρ ζάχαρη,80 ml γάλα φρέσκο,150 ml λάδι ελαφρύ,400 γρ αλεύρι (2 μισή ποτήρια)1 φακ.μπεικιν,8 μικρά μήλα σε κυβακια και ανακατεμένα με μισό κ.γ.κανελα!      Εκτέλεση: Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη! Ρίχνουμε το γάλα και το λάδι και χτυπάμε για 1 λεπτό! Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν σταδιακά και χτυπάμε! Το μείγμα γίνεται λίγο ποιο σφιχτό από όταν χτυπάμε για ένα κέικ! Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε μέσα τα μήλα και τα ανακατεύουμε!
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Κλασικό κέικ με κακάο απίθανο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
115 users have voted.
. Μόλις κρύωσε και το έκοψα !!!

Πολύ ωραία συνταγή για κέικ με ολόκληρα πορτοκάλια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
163 users have voted.
Πολύ ωραία συνταγή για κέικ με ολόκληρα πορτοκάλια !!!ΥΛΙΚΑ=ΕΚΤΕΛΕΣΗΈβαλα στο μπολ 4 μικρά πορτοκάλια τα δύο ολόκληρα σε κομματάκια και τα άλλα δύο καθαρισμένα από την φλούδα και κομμένα σε κομματάκια! Έριξα μέσα 200 γρ ζάχαρη,200 ml λάδι ελαφρυ,4 αυγά και τα χτύπησα στο ραβδ0 μπλέντερ! Τέλος έριξα 300 γρ αλεύρι,και 20 γρ μπέικιν!

ΜΟΝΟ με 4 υλικά απίθανο κέικ χωρίς μίξερ με ζαχαρούχο στο τσακ μπαμ !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
161 users have voted.
 Εφτιαξα αυτό το κεκάκι με 4 απλά υλικά κυριολεκτικά σε 5 λεπτά !!!Χρησιμοποίησα 2 πιρούνια για να το ετοιμάσω και έγινε πολύ νόστιμο αφράτο και γευστικό ...Οτι πρέπει για το πρωινό καφεδάκι !!!Γρήγορο πολύ εύκολο  οικονομικό !!!ΥΛΙΚΆ 3 αυγά 1 ζαχαρούχο γάλα 130 γραμ βούτυρο λιωμένο -έβαλα lourpak230 g.

Πορτοκαλόπιτα Κέικ σε ένα Μπολ όλα, χωρίς Μίξερ σούπερ Αφράτη!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
226 users have voted.
 Θέλετε μια Πεντανόστιμη Πορτοκαλόπιτα Κέικ σε ένα Μπολ όλα, χωρίς Μίξερ σούπερ Αφράτη και Σιροπιαστή;Ίσως από τα Ωραιότερα Σιροπιαστά Γλυκά,χωρίς Μίξερ με απλά υλικά όλα σε ένα Μπολ, φτιάχνετε σε 5 λεπτά και το αποτέλεσμα απλά Μοναδικό!! Πόσο Σιροπιαστή είναι; νομίζω τα λέει όλα η εικόνα!!!Ανακαλύψτε τη μοναδική τεχνική που κάνει αυτή την πορτοκαλόπιτα απίστευτα αφράτη και ζουμερή!

ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ VEGAN BROWNIE/ ΜΠΡΑΟΥΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
532 users have voted.
ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ VEGAN ΜΠΡΑΟΥΝΙ/ BROWNIE ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Επειδή και η σαρακοστή...θέλει τη λιχουδιά της!Υλικά: 200ml σπορέλαιο 50γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut