Περισσότερες συνταγές ΕΔΩ Μαγειρική και ΣυνταγέςΥλικά1 φαρίνα απ, 4 αυγά, 1 κουτί γάλα εβαπορέ και 1 κουτί νερό, 1 κουταλάκι μπεικιν, 350 γρ. φέτα, αλάτι και 3 κουταλιές φρέσκο βούτυρο. Εκτέλεση Ανακατεύουμε τα αυγά με το γάλα, το αλεύρι, το μπεικιν πολύ καλά. Προσθέτουμε 200 γρ φέτα τριμμένη με το χέρι και το βουτυρο. Βάζουμε ελαιόλαδο σε ταψί νούμερο 38, βάζουμε τη ζύμη και από πάνω τρίβουμε με το χέρι την υπόλοιπη φέτα. Ψήνουμε στους 200 σε καλά προθερμασμενο φούρνο για 40 με 45 λεπτέ αναλόγως το φούρνο (δοκιμάζουμε με στεγνό μαχαίρι η οδοντογλυφίδα όπως τα κέικ) Sofia Pavlou