Γεια σας φίλοι μου!!!Στο παρελθόν σε μια μου προσπάθεια να περιορίσω το "τηγάνι" και αρνούμενη να απομακρυνθώ απ' τα λατρεμένα κεφτεδάκια, σκέφτηκα ότι απ' τη στιγμή που ο ζυμωμένος κιμάς γίνεται ωραιότατα μπιφτέκια στο φούρνο τότε γιατί όχι και κεφτεδάκια...?Το καλό με αυτόν τον τρόπο μαγειρέματος είναι εκτός του ότι το περιττό λίπος του τηγανίσματος αποφεύγεται, παραμένουν ατόφια οι γεύσεις και τα αρώματα των υλικών που σε αντίθετη περίπτωση καλύπτονται κατά ένα μεγάλο μέρος απ' την κρούστα του αλευρώματος.Τι άλλο να κάνω για να σας πείσω να φτιάξετε τα φουρνιστά ζουμερά κεφτεδάκια μου???Υλι