Το πιο εύκολο ψωμί γάστρας που υπάρχει!!!!ΥΛΙΚΑ-500 γρ. αλέυρι γοχ.-340 γρ. χλιαρό νερό-30 γρ. φρέσκια μαγιά ή 1 φακελάκι ξερή-1 κτγ. αλάτι-1/2 κτγ. ζάχαρη-2 κτσ. λάδιΕΚΤΕΛΕΣΗΣε ένα μεγάλο μπολ με καπάκι έβαλα το χλιαρό νερό με τη μαγιά και τη ζάχαρη & μόλις διαλύθηκε πρόσθεσα τα άλλα υλικά, τα ανακάτεψα καλά με ένα κουτάλι.Σκέπασα με το καπάκι και αφησα 12 ώρες τουλάχιστον στο ψυγείο.