Από τα ευκολότερα και νοστιμότερα μεζεδάκια! Σε μισή ώρα τρώτε! Εκτός από μεζέ μπορούν φυσικά να αποτελέσουν κι ένα ελαφρύ γεύμα, συνοδευμένοι από σαλάτα και φρέσκο ψωμί. Τρώγονται φρέσκα και ζεστά, αλλά και αργότερα σε θερμοκρασία δωματίου (αν μείνουν!)Υλικά: (30-35 κεφτεδάκια)200γρ ανθότυρο200γρ φέτα100γρ τριμμένο τυρί επιλογής σας (κατά προτίμηση αλμυρό, όπως αυτό για τα μακαρόνια)1 κ.γλυκού αλάτι κοφτή 1/2 κ.γλ. πιπέρι μαύρο1/2κ.γλ. δυόσμος ξερός2 αυγά3 κ.σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσειςλάδι κι αλεύρι για το τηγάνισμαΟδηγίες:Σε μεγάλη λεκάνη ανάμειξης τρίβετε με το πηρούνι τη φέτα.