Η μαμά Χρύσα προτείνει:Το εξοχικό σιγοψήνεται στη λαδόκολλα ή σε πήλινο καλά σκεπασμένο! Το μυστικό αυτού του ψησίματος είναι ότι δεν φεύγουν οι υδρατμοί με τα αρώματα και το κρέας γίνεται μαλακό και μοσχομυριστό.Τα Υλικά μας:1 κιλό κρέας μαλακό, χοιρινό ή μοσχάρι σε μικρές μερίδες. Μπορούμε να ζητήσουμε σπάλα ή λαιμό ή δείτε το σύνδεσμο http://www.syntagesmamas.gr/2013/02/blog-post_1406.html .1 πιπεριά σε λωρίδες (κόκκινη ή πράσινη)300 γρ.