ΥλικάΓια το σιρόπι Ζάχαρη 700 γρ Νερό 800 ml Λεμόνι 1/2 από τον χυμό τουΓια την κρέμα Ζάχαρη 400 γρ Γάλα 1 λίτρο Νερό 270 ml Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 12 κουταλιές σούπας Κορν φλαουρ ΓΙΩΤΗΣ 4 κουταλιές σούπας Βανίλια 1 τεμ σε σκόνη Βούτυρο 1 κουταλιά σούπαςΓια την βάση Καταϊφι 400 γρ Βούτυρο 200 γρ λιωμένοΓια την σαντιγί Κρέμα γάλακτος 330 ml Άχνη ζάχαρη 2 κουταλάκια γλυκούΕκτέλεσηΓια το σιρόπι Βράζουμε για 20 λεπτά το νερό με την ζάχαρη μέχρι να λιώσει και στο τέλος προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού.Για την βάση Ξεφτίζουμε το καταΐφι, λιώνο