Καταπληκτικές δίπλες παραδοσιακές από Καλαμάτα !!! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΕΣ !!Ζύμη υλικά 8 αυγά 1 κιλό αλεύρι χυμό από 1 λεμόνι 1 σφηνάκι λικέρ ή ούζο 1 κ.γ. ζάχαρη 1/2 κ.γ. αλάτιΣιρόπι υλικά 1 κιλό νερό 1 κιλό ζάχαρη 1 κιλό μέλι 2 κ.σ. λάδιΓαρνίρισμα 250γρ. καρύδια 1 κ.σ. κανέλαΤι κάνουμεΣπάμε τα αυγά σε ένα μπολ, τα χτυπάμε καλά με το μίξερ χειρός , ρίχνουμε το ποτό με το λεμόνι, μετά το αλάτι και τη ζάχαρη, ενώ χτυπάμε όλα αυτά.Κοσκινίζουμε το αλεύρι.Κρατάμε λίγο από αλεύρι στην άκρη. Κάνουμε μια λακουβίτσα και ρίχνουμε μέσα το μείγμα των αυγών.