Υλικά1/2 σκελίδα σκόρδο2 κ.σ. ελαιόλαδο2 κ.γ. κύμινο1 ντομάτα 10 φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα 2 κλαδιά κόλιανδρο ψιλοκομμένο 1/2 λάιμ το χυμό και το ξύσμα αλάτι πιπέρι 2 κ.γ. φυστίκια Αιγίνης σπασμένα όχι τριμμένα (προαιρετικά)Για περισσοτερες συνταγές πατήστε ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές Οδηγίες Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση οριζόντια περιμετρικά του κουκουτσιού. Με τα χέρια στρίβουμε το αβοκάντο και το χωρίζουμε στα δυο. Αφαιρούμε το κουκούτσι και με ένα κουτάλι αφαιρούμε τη σάρκα και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Με ένα πιρούνι σπάμε το αβοκάντο.