Το κλασσικότερο των ελληνικών πιάτων γεμίζει με γεύση την Κυριακή μας και μαζεύει την οικογένεια γύρω από το τραπέζι. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα ελληνικά πιάτα με έναν εξαιρετικό συνδυασμό υλικών, λιτών αλλά πλούσια γευστικών και βιταμινούχων.Κρεατάκι, κριθαράκι αλλά και φρέσκια ντοματούλα και... ως μυρωδικό ένα μοναχό δαφνόφυλλο. Τη μαεστρία του τη θέλει γιατί για να είμαι ειλικρινής παιδεύτηκα αρκετά για να βρω το "κουμπί" του.Βρέθηκα, λοιπόν, στο σπίτι της κουμπάρας μου όπου ετοίμαζε το γιουβετσάκι για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του βαφτιστηριού μου.