Τη συνταγή Γαλοπούλα Ρολό γεμιστή, την πήρα από τον γαμπρό μου τον σεφ Κωνσταντίνο Λιαπάτη. Μια γευστική πανδαισία για τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά και για κάθε γιορτινό τραπέζι που θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αγαπημένους μας!!! Από παιδί θυμάμαι τη μητέρα μου να ετοιμάζει τη γαλοπούλα από παραμονή Χριστουγέννων. Την έφτιαχνε ολόκληρη γεμιστή. Όλη εκείνη η κούραση γινόταν τα Χριστουγεννιάτικα μεσημέρια χαρά και χαμόγελα!!!Στο δικό μου σπίτι πλέον ακολούθησα την παράδοση. Όλοι γύρω από το τραπέζι με αγάπη, χαρές χαμόγελα κι ευχές!