500 γρ. γίγαντες1½ ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 5-6 σκελίδες σκόρδο σε φέτες 1 φλ. ελαιόλαδο 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο 700 γραμμ. ψιλοκομμένες ντομάτες 1 κ.σ. ζάχαρη αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/2 ματσάκι μαϊντανόςΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Εκτέλεση1. Από το προηγούμενο βράδυ μουλιάζουμε τους γίγαντες σε μπόλικο νερό2. Την επόμενη ημέρα τους ξεπλένουμε καλά και τους βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν (ξαφρίζοντάς τους) για περίπου 40΄. Τους στραγγίζουμε και τους βάζουμε μέσα σε ένα ταψί.3.