Jump to Navigation

Γίγαντες φούρνου!!

up
110 users have voted.
    500 γρ. γίγαντες1½ ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες    5-6 σκελίδες σκόρδο σε φέτες    1 φλ. ελαιόλαδο    1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο    700 γραμμ. ψιλοκομμένες ντομάτες    1 κ.σ. ζάχαρη    αλάτι    φρεσκοτριμμένο πιπέρι    1/2 ματσάκι μαϊντανόςΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Εκτέλεση1. Από το προηγούμενο βράδυ μουλιάζουμε τους γίγαντες σε μπόλικο νερό2. Την επόμενη ημέρα τους ξεπλένουμε καλά και τους βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν (ξαφρίζοντάς τους) για περίπου 40΄. Τους στραγγίζουμε και τους βάζουμε μέσα σε ένα ταψί.3.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Τουρσοφάσουλο ή Λάχανο τουρσί με φασόλια -Θρακιώτικο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
19 users have voted.
  Σήμερα το μεσημεριανό μας ήταν λάχανο τουρσί με φασόλια, ένα φαγητό Θρακιώτικο που το αγαπάμε τόσο πολύ!!!

Ρεβίθια φούρνου απίστευτα νόστιμα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
28 users have voted.
Ρεβίθια φούρνου πεντανόστιμα !!! ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ Έβαλα από χθες βράδυ( για 12 ώρες) μισό κιλό ρεβίθια σε νερό με 1 κ.σ.χοντρό αλάτι.Σήμερα το πρωί τα  ξέπλυνα καλά και τα σιγόβρασα για μία ώρα να μαλακώσουν.Τα άφησα στην άκρη και σε μια άλλη μεγάλη κατσαρόλα σοτάρω σε ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι σε φετούλες, 1 πράσο και 1σκ.σκόρδο ψιλοκομμένα,1  καρότο τριμμένο και μία πιπεριά Φλωρίνης τριμμένη.Μόλις μαρά

Αντιοξειδωτική ρεβιθάδα με τζίντζερ και κουρκουμά

(tantekiki.blogspot.gr)
up
246 users have voted.
Χειμώνας... καιρός για ζεστές σούπες που σε γεμίζουν θαλπωρή και νοστιμιά. Εάν αυτές είναι και αντιοξειδωτικές συμβάλλοντας έστω και λίγο στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, τόσο το καλύτερο!

Γίγαντες μελωμένοι όνειρο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
136 users have voted.
Γίγαντες μελωμένοι σαν κάστανα !!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΟλο το βράδυ οι γίγαντες στο νερό .Αφού τους μισοβράσω την άλλη μέρα πετώντας το πρώτο νερό μετά με μπόλικο σκορδακι, κρεμμύδι, φρεσκια ντομάτα , λάδι, μαϊντανό,αλάτι, πιπέρι, και ντοματίνια κ στο φούρνο 180 βαθμούς !!Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Σούλα Λεβέντη -ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ ! 

Ρεβίθια φούρνου με λαχανικά και μήλο

(tantekiki.blogspot.gr)
up
482 users have voted.
Καλό μήνα! Και ναι... τα Χριστούγεννα σχεδόν έφτασαν! Μπορώ πια να αισθανθώ το άρωμά τους και να νιώσω την προσμονή στην ατμόσφαιρα. Εξάλλου κι ο χειμώνας είναι πια εδώ και κάνει αισθητή την παρουσία του.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut