ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΕΜΠΟΥΡΑΤο πιό τέλειο κουρκούτι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ για τον βακαλάο, είναι αυτό της τεμπούρα. Δίνει μία υπέροχη τραγανή κρούστα εξωτερικά, ενώ το ψάρι μέσα μένει ζουμερό. Αυτό το κουρκούτι το είχα δοκιμάσει για πρώτη φορά πέρισυ, αλλά δεν κατέγραψα την συνταγή; το ξαναδοκίμασα και φέτος, έκανα κάποιες αλλαγές και σας το προτείνω για την Κυριακή των Βαϊων, που σύμφωνα με την παράδοση και πάλι θα ετοιμάσουμε τηγανητό υγράλατο βακαλάο...