Είναι μια καταπληκτική συνταγή. Έχει μέσα πολλά αρωματικά βότανα που δίνουν στο αρνάκι μας μιας ιδιαίτερη ανατολίτικη γεύση, το δε μαρινάρισμα το απογειώνει σε γεύση και σε άρωμα!!!
Τα υλικά μας:
1800 γρ. μπούτι αρνιού χωρίς κόκαλο, κομμένο σε μεγάλους κύβους
150 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
2 κουταλάκια χυμός λεμονιού
2 κουταλιές σ. φρέσκο κόλιαντρο, ψιλοκομμένο
25 γρ. τζιντζερ (πιπερόριζα) καθαρισμένη και ψιλοκομμένη
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
1 κουταλάκι κόλιαντρο ξερό τριμμένο
2 κουταλάκια τριμμένο κύμινο
2 κουταλάκια τσίλι
1 κουταλάκι κουρκουμά
αλάτι
7-8 κουταλιές σ. λάδι