Υλικά1 κιλό κουκιά8-10 αγκινάρεςμπόλικο άνηθο & κρεμμυδάκια1 κρεμμύδι ξερόαλάτι πιπέριελαιόλαδοτον χυμό από 2 λεμόνιακαι 2 κουταλιές κορν φλάουρ Εκτέλεση βάζουμε λαδάκι στην κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμύδιαστην συνέχεια ρίχνουμε τον άνηθο και αμέσως μετά βάζουμε τα κουκιά που έχουμε ζεματίσει 2 φορές και τα έχουμε στραγγίσει και τα σοτάρουμε μαζί με τα κρεμμύδια!!! αν η αγκινάρες σας είναι κατεψυγμένες σε σακουλάκι θα είναι λίγο σκληρές όποτε τις βάζετε μαζί με τα κουκιά αν όμως τις έχετε καθαρίσει και βάλει στην κατάψυξη εσείς είναι πολύ μαλακές και θα τις βάλετε αργότερα!!!!