Τα Βιδάκια με ζαμπόν και τυρί θα τα συναντήσουμε σε όλη την Ιταλία. Η συνταγή είναι εύκολη, γρήγορη στην προετοιμασία της και αρέσει στα παιδιά. Μπορούμε να την σερβίρουμε σαν κυρίως πιάτο μαζί με σαλάτα.
Τα υλικά για το φαγητό μας:
4 μερίδες.
2 1/2 κούπες βιδάκια ή άλλα ζυμαρικά μικρού μεγέθους.
3 αυγά
150 ml γάλα
1 κούπα κρέμα γάλακτος
200 γρ. τυρί να λιώνει
τριμμένο μοσχοκάρυδο
200 γρ. ζαμπόν σε λωρίδες
2-3 κουταλιές φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
αλατοπίπερο
Πως μαγειρεύουμε το φαγητό μας: