Jump to Navigation

Σαγανάκι τόνου με κάρυ

up
253 users have voted.
Αγαπάς κι εσύ τον τόνο; Αν ναι, αυτή είναι η συνταγή σου. Σήμερα, θα σου δείξω ένα μεζέ της τελευταίας στιγμής, που θα τον αγαπήσεις από την πρώτη μπουκιά. Είναι ένας μεζές που συνοδεύεται από λίγο ψωμί και μια μπύρα ή ένα ούζο αλλά ωστόσο...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Κολοκυθοκροκέτες με κατίκι Δομοκού

(tantekiki.blogspot.gr)
up
43 users have voted.
Ας αρχίσουμε τον μήνα με μια φοβερή νοστιμιά, που μπορεί να είναι αλμυρή αλλά, όπως και να το κάνουμε... είναι λιχουδιά! Κι επειδή ακόμα αρνούμαι να αφήσω πίσω μου τις καλοκαιρινές μαζώξεις, αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να αντισταθεί όταν στο τραπέζι βλέπει λαχταριστά μεζεδάκια. Για μένα αυτό είναι, κυριολεκτικά, αδύνατον!

Τηγανίτες λαχανικών με σάλτσα γιαουρτιού -τυριού

(tantekiki.blogspot.gr)
up
458 users have voted.
Καλοκαίρι χωρίς μπαλκονάδα και μεζεδάκια γίνεται; Νομίζω πως όχι κι αυτές οι τηγανίτες λαχανικών είναι ό,τι καλύτερο για τέτοιες βραδιές.

Φλογέρες λαχανικών vegetarian

(tantekiki.blogspot.gr)
up
330 users have voted.
Το Πάσχα μπορεί να πέρασε αλλά σήμερα σου έχω πρόταση τέλεια για πικ νικ, βραδινό μπροστά στην τηλεόραση αλλά και για μεζεδάκι ή ορεκτικό σε κάποιο από τα ανοιξιάτικα παρεϊστικα σαββατόβραδα.

Μελιτζάνες με πατάτες κοκκινιστές, σαγανάκι

(tantekiki.blogspot.gr)
up
376 users have voted.
Καλοκαίρι και μελιτζάνες με σάλτσα για μένα πάνε χέρι χέρι... δεν συμφωνείς κι εσύ; Αυτή τη φορά όμως πήραν μαζί τους και λίγες πατάτες... έτσι, για ποικιλία! Κι επειδή είναι καλοκαίρι όλα τα πεντανόστιμα φαγητά με τα καλοκαιρινά προϊόντα που υπάρχουν σε αφθονία στη χώρα μας που τα μαγείρευαν και οι μαμάδες αλλά και οι γιαγιάδες μας και δίνουν νοστιμιά στη ζωή μας είναι και απαραίτητα.

Σπετζοφάι, ο υπέροχος πηλιορείτικος μεζές

(tantekiki.blogspot.gr)
up
234 users have voted.
Πήλιο γνωστό και ως το βουνό των Κενταύρων μια και εκεί κατοικούσαν οι Κένταυροι, που ήταν μισοί άνθρωποι και μισοί άλογα, σύμφωνα με την μυθολογία. 'Ενα βουνό γεμάτο θρύλους, θησαυρούς της φύσης αλλά και της γεύσης. Την πρώτη φορά που επισκέφθηκα το υπέροχο αυτό μέρος δοκίμασα την παραδοσιακή φασολάδα τους, το σπετζοφάι και το εξαίσιο γαλοτύρι.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut