ΧΟΙΡΙΝΟ ΨΗΤΟ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΚΟΝΙΑΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΚΑΙ ΒΕΡΙΚΟΚΑ. Θεϊκό πιάτο!!!Υλικα1 Ρολο χοιρινο απο σπαλα 2 κιλα1 κουπα κονιακ1/2 κούπα ελαιόλαδο1 κούπα πορτοκάλι χυμό2 κούπες νερό200 γρ ξερά δαμάσκηνα200 γρ ξερά βερίκοκα2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ για το δέσιμο της σάλτσαςΛίγο δενδρολίβανοΛίγο θυμάριΑλάτι κ πιπέρι.ΕκτελεσηΣε κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρέας καλά απ ολες τις πλευρές.Σβήνουμε με το κονιάκ κ σε λίγο με τον χυμό,ρίχνουμε το νερό και τα μυρωδικά μας!!Βάζουμε το κρεας στην γαστρα η στο πυρεξ, σκεπαζουμε και ψηνουμε για δυο ωρες στους 180!!