Κέικ απλό όπως τον παλιό τον καιρό σε ταψί στρογγυλό!!! ΣΥΝΤΑΓΉ Υλικά:5 αυγά ίδιου μεγέθους θερμοκρασία δωματίου,300 γρ ζάχαρη,200 ml γάλα φρέσκο,200 ml καλαμποκελαιο,500 γρ Αλεύρι Φαριναπ,2 κ.γ.ξυσμα πορτοκαλιού,1 βανίλια σκόνη η 1 κ.γ.
Αν αυτή η Σοκολατόπιτα δεν αξίζει βραβείο Νοστιμιάς πραγματικά δεν ξέρω τι να πω!!Για εμένα η Ωραιότερη η πιο ζουμερή και πιο Αφράτη Σοκολατόπιτα που έχω φτιάξει, σούπερ Σιροπιασμένη με το Γλάσο Σοκολάτας, και πραγματικά πολύ οικονομική για την ποσότητα που βγαίνει. Την έχω φτιάξει 3 φορές ήδη και όλοι ζητάνε και δεύτερο και τρίτο κομμάτι!!Η Ωραιότερη Ζουμερή Σοκολατόπιτα του Ονείρου!!
Ρεβανί Βέροιας το Αυθεντικό με 4 ΜΥΣΤΙΚΑ!!Το Αυθεντικό Διάσημο Ρεβανί Βέροιας έτσι όπως πρέπει να είναι, Κατακίτρινο, ψηλό με άρωμα Βανίλιας και Βουτύρου, Αφράτο αλλα οχι τρυπητό όπως το Παντεσπάνι με στιβαρό Σώμα. Η Απόλυτη επιτυχία του βασίζεται στο Υλικά του και στα 4 Σούπερ Τιπς που σας δίνω!!!