Εκανα ατομικά τσουρεκάκια κανέλας νηστίσιμα και έγιναν απίθανα !!!!Υλικά400 γραμ μαργαρίνη με ένα φλυτζάνι όχι γεμάτο ζάχαρη τα χτύπησα καλά ..Μετά πρόσθεσα δυο βανίλιες λίγο τριμμένο πορτοκαλί δυο φακελάκια μαγιά ,ένα κιλό αλεύρι ,δυο κουταλιές κανέλας και δυο φλυτζανες γάλα αμυγδάλου ...Αφου τα άφησα να φουσκώσουν άνοιγα φύλλο έριχνα κανέλα χώρισα σε λωρίδες όπως τα μπουλαρ και έκανα τον κόμπο ..Ψησιμο 180 βαθμούς...μετά το ψήσιμο από πάνω τα πέρασα με μελι και κανέλα ❤️Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Palmira Aristoy .