Μια Νηστίσιμη μπουγάτσα για πρωινό με την οικογένεια είναι ότι πρέπει.Υλικά1 λίτρο γάλα αμυγδάλου1 φλιτζάνι τσαγιού σιμιγδάλι (κρατάμε 1κουταλια)1 κουταλιά κορν φλάουρ2φλιντζανια περίπου ζάχαρη1 βανίλια1 κουταλάκι ξυσμα πορτοκαλιού2 κουταλιές ηλιέλαιο2 κουταλιές βιταμ με ελαιόλαδο500 γρ.φυλλο κρούσταςΒάζουμε σε κατσαρόλα όλα τα υλικά κρύα , ανάβουμε το μάτι ανακατεύουμε με σύρμα μέχρι να πήξει ελαφρώς .Τραβάμε από την φωτιά την κατσαρόλα και ρίχνουμε το ηλιέλαιο και το βιταμ ανακατεύουμε .Περνάμε με ηλιέλαιο το ταψί , λαδωνουμε 5 φύλλα ανάμεσα , ρίχνουμε κανέλα , ξανά φύλλα λαδωμένα,χαρακων